Abstract - Elbújva

Pupler-Art | www.colorface.hu/color.php
Ár:35.000Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
13% kedvezmény
Már csak 1 db maradt!
40.000 Ft
13%
5.000 Ft

Festmény legfontosabb tudnivalók

Különleges abstract festmény, amely az elbújást ábrázolja

Sokszor érezzük úgy, hogy el szeretnénk bújni a világ elől, de azért mégis vegyenek észre. Szeretnénk megmutatni arcunkat, hogy itt vagyunk, de azt védve és félve. 

Egyedi és különleges festmény, ebből csak ez az egy van. Szerezd meg minél hamarabb, hogy Te dekorálhasd vele faladat! 

A termék tulajdonságai:

  • akril festmény
  • feszített vászonra készült
  • keretezést nem igényel
  • rögtön falra akasztható

Méret: 50*40 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Pupler-Art felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Pupler-Art a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Pupler-Art információk

Egyedi és stílusos festmények!

A Pupler-Art immár 6 éve foglalkozik festéssel, ez a szenvedélye. Főleg akrilfestékkel vagy olajfestékkel készülnek a képei. Szívesen fest megrendelésre is, fotó alapján, főleg állatokról szóló vagy természettel kapcsolatos képeket. Kedvence az absztrakt téma, és az állatképek. Képei változatosak, az egyszerűtől az összetettig mindenféle megtalálható a repertoárjába, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. 

A képeit most ráadásul díjmentesen juttatja el, hogy otthonod méltó dísze lehessen. GLS futárszolgálat segítségével, megrendelést követő 3-5 napon belül már gyönyörködhetsz is benne. Nincs más dolgod, mint megtalálni méltó helyét otthonodban. 

Abban az esetben, ha nem vagy elégedett a rendeléseddel, 14 napon belül lehetőséged van visszaküldeni. Ilyen esetben a szolgáltatóval szükséges felvenned a kapcsolatot. Ha visszapostázod a terméket ez időn belül sértetlen, hibátlan állapotban, visszautalják részedre a vételárat, a postaköltség ez esetben azonban téged terhel.

Forgalmazó:
Kun Attila Józsefné Adószámos Magánszemély
kunagi34@gmail.com
+36-20/497-5661

Átvételi lehetőségek:

GLS Házhozszállítás

0 Ft  (3-5 munkanap)