Edény fedő, ételfedő

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.592Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
20% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
1.990 Ft
20%
398 Ft

Edény fedő legfontosabb tudnivalók

Szeretnéd Te is frissen tartani elkészült vagy épp megmaradt ételeidet? az edény fedő hasznos és praktikus tartozéka lesz konyhádnak! 

Finom volt az ebéd, de maradt egy kevés a tányéron? Kidobni sajnálod, de megenni nem bírod? Semmi gond, tedd el későbbre anélkül, hogy megszáradna és ehetetlenné válna. Mégis hogyan?

Elhoztuk Neked a tökéletes fedőt, ami garantáltan frissen tartja az ételt.
A termék szilikon anyagának és kialakításának köszönhetően teljesen hozzátapad a tányérodhoz kizárva ezzel a levegőt és benntartva az étel frissességét

Hasznos tudnivalók:

Ezzel az egyszerű fedővel hosszabb ideig eltarthatod az ételt, mint hagyományos társaival. Bátran használd hűtőben vagy akár mikrohullámú sütőben, így megvédheted a sütőt az esetleges szennyeződésektől és az étel is könnyebben melegszik fel. Tisztítható kézzel vagy mosogatógépben. 

Az edény fedő tulajdonságai:

  • Anyag: műanyag+szilikon
  • Méret: 5*20 cm

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db edény fedő, ételfedő

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)