Ereszcsatorna védő lombfogó háló

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.990Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
34% kedvezmény
Már csak 44 db maradt!
2.990 Ft
34%
1.000 Ft

Ereszcsatorna védő legfontosabb tudnivalók

Neked is állandóan fel kell venned a hétvégi teendőid listájára az eresztisztítást? Ugye milyen időigényes feladat?

Az eltömődött csatorna rengeteg bosszúságot okozhat. Az már csak ráadás, hogy az okozott károk sokszor elég költségesek. A túlfolyó víz pedig, főleg télen, mikor olvad a hó, sokszor balesetveszélyes, hiszen a megolvadt és lefolyt latyak visszafagyva csúszós jéggé alakul.

Az Ereszcsatorna védő lombfogó háló használatával többé nem kell fájjon a fejed az eldugult eresz miatt!

Hasznos infók:

Védd meg ereszcsatornáid a levelek általi eltömődéstől! A lombfogó háló használatával megelőzheted az eldugult esőcsatorna káros hatásait, mely egy kiadós eső alkalmával képtelen elvezetni a vizet. Az ereszen túlbukó víz végigfolyik a homlokzaton, amit ezzel rengeteg kárt okozhat. Gondoskodj időben ereszcsatornáid védelméről! Nincs többé eresztakarítás, ezáltal időigényes, piszkos, veszélyes, költséges munkától szabadulsz meg, ráadásul az esővíz szabadon el tud folyni, nem lesz több túlfolyó víz! Nincs állóvíz, amelyben rovarok, kártevők meg tudnak megtelepedni. Nincs túlbukó víz, mely károsítaná a homlokzatot! Megakadályozza a rothadó, bomló anyagok felhalmozódását, szagokat az ereszben. A lombfogó rács ráadásul láthatatlan alulról, így esztétikus is egyben. Meggátolja a hó felduzzadását az ereszben, ezáltal a jégcsapok kialakulását is. A csomagban hozzáadott kampók segítségével könnyedén felszerelhető, és könnyen méretre vágható!

 

Tulajdonságok:

  • Méret: 15 cm x 6 m

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött