Univerzális laptop/notebook töltő adapter tápkábellel

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:6.490Ft9.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
36% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
9.990 Ft
36%
3.500 Ft

Legfontosabb tudnivalók

Önnel is előfordult már, hogy tönkrement laptopjának töltője?

Ilyenkor drága, esetleg már nem is lehetséges a gyári kábel beszerzése. Ezzel a Tuti termékkel nem kell ezzel bajlódnia! A cserélhető fejeknek köszönhetően a legtöbb modellel kompatibilis lesz ez az univerzális adapter.

Keltsd új életre laptopod az Univerzális laptop/notebook töltő adapter tápkábel segítségével!

Hasznos infók:

110-240V (AC) automata bemeneti feszültségű, kizárólag laptop használatához. Különböző feszültség állítási opció (automatikus), ideális a legtöbb készülékhez. Túlterhelés, túl áram, túlfeszültség és rövid zár elleni védelemmel ellátott termék. USB töltő csatlakozó mobil telefonokhoz, tabletekhez stb. (max. töltőáram 1A) 

Az Univerzális laptop/notebook töltő adapter tápkábel tulajdonságai:

  • A csatlakozók által támogatott márkák: ACER, Sony, DELTA, IBM, DELL, Compaq, HP, Liteon, Toshiba, Fujitsu, Gateway, Lenovo, Samsung
  • Kábelhossz: 1 m
  • Szín: Fekete
  • Csatlakozó típusa: CEE 7/16 dugó - IEC C7 aljzat

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött