Handy Fejpántos Nagyító LED Világítással + Lencse Szett

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.990Ft4.790 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
17% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
4.790 Ft
17%
800 Ft

Fejpántos Nagyító legfontosabb tudnivalók

Sokat dolgozol nagy precizitást igénylő feladatokon?

Akkor ezt a szettet neked találták ki! Rendkívül jól használható elektronikában, precíziós műszerekhez és otthoni barkácsolás céljára egyaránt. Ezzel a tuti termékkel biztosan mindent fogsz látni, hiszen beépített lámpával is rendelkezik, hogy megkönnyítse a feladatodat.

Speciális kialakításának köszönhetően fejpánttal vagy akár szemüvegkerettel is használhatod. Találd meg a számodra a legmegfelelőbbet! A fejpánt nagysága szabadon változtatható 250 és 450 mm között.

A szett öt darab cserélhető lencsét tartalmaz, amelyeket kedvedre cserélgethetsz. 

Válaszd a Handy Fejpántos Nagyító LED Világítással + Lencse Szett-et, hogy neked tényleg csak a feladatra kelljen fókuszálnod! 

Hasznos infók:

Alkalmanként szükséged lehet extra fényre a munkád során, ilyen helyzetekben tökéletes választás ez a nagyítós, LED-es eszköz. A nagyító használható szemüvegkerettel vagy akár fejpánttal is, a cserélhető rögzítésnek köszönhetően.

A fejpántos nagyító használata során mindkét kezed szabaddá válik, ezáltal könnyebb a munkavégzés.

Az 5 db cserélhető lencse segítségével 1x, 1.5x, 2x, 2.5x illetve 3.5x-ös nagyítást érhetsz el. A fejpánt könnyedén beállítható bármilyen fejméretre (250 mm - 450 mm), így kényelmes viseletet biztosít. A 2 db LED megfelelő fénnyel látja el a szükséges munkaterületet. 

 
    

Tulajdonságok:
 
  • Nagyítólencsék: 1.2X, 1.5X, 2X, 2,5X, 3,5X
  • Lencsék mérete: 95 x 34 mm
  • Fényerősség: 15 lumen
  • Tápellátás: 3 db AAA-s ceruzaelem (nem tartozék)
  • Led élettartam: 25000 óra
  • IP20-as védelem

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött