Állítható, hűtéssel rendelkező számítógépes asztal

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:6.890Ft12.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
47% kedvezmény
Már csak -3 db maradt!
12.990 Ft
47%
6.100 Ft

Állítható számítógépes asztal legfontosabb tudnivalók

Sokat dolgozol a laptopodon akár otthon is? A kanapén, ágyon azonban sosem találod a kényelmes pozíciót?

Ezzel a Tuti termékkel búcsút inthetsz a gép feletti görnyedésnek, a kanapén felforrósodott laptopnak. Állítható magasságának, és dőlésszögének köszönhetően megtalálod a Számodra megfelelő testhelyzetet. Ventilátorának köszönhetően, pedig nem fog felforrósodni géped, hiszen folyamatosan hűtve lesz.


Használj Te is Állítható, hűtéssel rendelkező számítógépes asztalt!

Hasznos infók:


Ez a termék kialakításának köszönhetően állíthatod a dőlésszöget, illetve a magasságot is. Speciális kialakításának köszönhetően ventilátorral ellátott, így nem kell tartanod géped felmelegedésétől. Tárolása roppant egyszerű, könnyű kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted. Sokoldalúságának köszönhetően használható tálcaként, vagy íróasztalként is akár.


Tulajdonságok:

  • Magassága: 55 cm-ig állítható
  • Minden létező laptop modellhez 17.3 colos kijelzőig

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött