Tornádó szélvédő tisztító

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.390Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
33% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
4.990 Ft
33%
1.600 Ft

Tornádó szélvédő tisztító legfontosabb tudnivalók

A hideg beálltával Neked is párásodik az ablak? Téged is zavar a koszos szélvédő, hiába a sok ablakmosó folyadék a probléma már belülről fakad?

Aki sokat autózik az tudja, hogy minden héten lehetne mosni az autó szélvédőjét, mert mindig keletkezik valami szennyeződés rajta, akár kívülről akár belülről szemléljük. Autónk szélvédője nem mindig kívülről koszos, hiszen belül is megtelepszik a por, a pára, melyen minden szennyeződés megtapad, ilyenkor viszont hiába spriccoljuk a szélvédő mosót, mert a probléma belülről fakad. Aki takarított már szélvédőt belülről, az tudja milyen fárasztó és időigényes munka, hiszen folyton csíkos marad az ablak. Ezzel a Tuti termékkel, bárhol és bármikor könnyen, erőfeszítés nélkül elvégezheted az ablakmosást csupán csak a Hurrikán szélvédő tisztítóra és egy kis vízre lesz szükséged.

Láss Te is tisztán a Tornádó szélvédő tisztítóval!

Hasznos infók:

A tornádó szélvédő tisztító tárolása roppant egyszerű, hiszen összehajtva könnyedén elfér akár az autó kesztyűtartójában is, így mindig kéznél van ha szükség lenne rá. Öntsünk csapvizet a víztartályba, a csík és vegyszermentes tisztítás érdekében, ezért még a környezetünk is hálás lesz. Az extra hosszú kar lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető helyeket is tisztán tudjuk tartani. A csomag tartalmaz egy hurrikán szélvédő tisztító eszközt és két darab hozzátartozó mikroszálas tisztító kendőt. Anyag: speciális strapabíró műanyag

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött