Hasizom erősítő

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:4.190Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
17% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
4.990 Ft
17%
800 Ft

Hasizom erősítő legfontosabb tudnivalók

Szeretnél szép, kidolgozott, izmos testet? Minden álmod a kockás has, csak épp időd nem sok van az elkészítéséhez?


Lassan itt a nyár és mindenki próbálja formába hozni magát a beach-body eléréséhez. A mozgás az egészséges életmód szerves részét képezi, azonban a nagy rohanás közepette nem mindenkinek van ideje a mindennapi teendők mellett a konditeremben is edzeni.

Ezzel a Hasizom erősítővel azonban akár az irodában ülve vagy házimunka közben is formálhatod tested!

Hasznos infók:

Nemcsak a has izmaihoz, de akár a kar, comb vagy bármelyik izom formálásához használhatod! Rugalmas anyagának köszönhetően (neoprén) nem törik és szépen felsimul a kívánt felületre. A termék használatával akár hétszer olyan intenzív átmozgatást érhetsz el, mint egy sima edzéssel. Az elektromos stimulálások percenként akár 400 izomösszehúzódást is indukálhatnak. Energiatakarékos kivitelezésének köszönhetően ha nem használod, 5 másodpercen belül kikapcsol. Minden edzettségi szinten használható és kíméli az ízületeket. Mindennapi tevékenységeid elvégzése közben erősítheted izomzatod, így időt spórolhatsz!

A Hasizom erősítő tulajdonságai:

  • 15 különböző erősségi szint
  • 2 db AAA elemmel működik (nem tartozék)
  • Feszültség: 25 Hz ±10%
  • Energiatakarékos: ha leveszed, automatikusan 5 másodperc után kikapcsol
  • Többféle beépített fokozat közül választhatsz
  • Elég napi 30 percet használni

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött