Hőre színváltó LED zuhanyfej

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.390Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
33% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
4.990 Ft
33%
1.600 Ft

LED zuhanyfej legfontosabb tudnivalók

Veled is előfordult már, hogy egyik pillanatban még jéghideg volt a víz zuhanyzás közben, majd egy picit melegebbre állítva tűzforró lett? Ugye milyen nehéz megtalálni a megfelelő hőfokot?

Egy hosszú nap után mindenkinek jól esik egy kiadós jó meleg zuhanyzás. Azonban gyakran megesik, hogy a tus alá beállva váratlanul ér minket a víz hőfoka, mert az túl meleg, esetleg jéghideg. Ez eléggé el tudja rontani a lazító, elalvás előtti szeánszunkat.

Emeld a következő szintre a zuhanyzást, tedd színessé a mindennapokat a Hőérzékelő színváltós LED zuhanyfejjel! Nem csak hasznos, de rendkívül hangulatos is!

Hasznos infók:

Ez a tuti termék rendkívül strapabíró ABS anyagból készült, így könnyen tisztítható is. Az átfolyó víz adta energia segítségével világít, így külön energiaellátást nem igényel. Felejtsd el az égési sérüléseket, baleseteket: a piros színű, villogó fény azonnal jelzi, ha a hőmérséklet túl meleg lenne! A színek segítségével könnyedén kitapasztalhatod, milyen hőmérséklet a számodra legmegfelelőbb. Minden családtag igazi kedvence lesz, akár még kisgyerekeddel is megszerettetheted a pancsolást!

 

A Hőérzékelő színváltós LED zuhanyfej tulajdonságai:

  • Anyag: erős ABS műanyag, krómozott felület.
  • Színei: ZÖLD, KÉK, PIROS
  • Hideg víz (31°C és azalatt) ZÖLD
  • Melegvíz (32~38°C) KÉK
  • Forró víz (39~45°C) PIROS
  • 45°C felett a piros szín villog, hogy a víz túl meleg

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött