Defekt javító szett

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.890Ft4.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
58% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
4.490 Ft
58%
2.600 Ft

Defekt javító szett legfontosabb tudnivalók

Sokat autózol, esetleg motorral, kerékpárral közlekedsz? Előfordult már Veled, hogy defektet kaptál, és így órákat késtél?

Az utakon rengeteg tárgy van, amelyek defektet okozhatnak, legyen az egy élesebb kő, szeg, vagy üvegdarabok. A kerekek kilyukadása tehát elkerülhetetlen, nagyon sokunkkal megesett már. Ilyenkor persze mindenki nagyon bosszankodik, hiszen nem érünk oda időben úticélunkhoz, ráadásul van, hogy napokig is nélkülöznünk kell közlekedési eszközünket, amíg az szerelőnél pihen.

A Defekt javító szett használatával nem kell többé pótkereket Magaddal hordanod!

Hasznos infók:

A szett kis méretének köszönhetően bárhol elfér: legyen nálad akár a csomagtartóban, akár a zsebedben, az biztos, hogy kisebb helyet foglal el, mint a pótkerék. Használata nagyon egyszerű: nem kell autószerelőnek lenned ahhoz, hogy megjavítsd a problémát.


A szett tartalma:

  • 1 db reszelő
  • 1 db behelyező tű

A Defekt javító szett tulajdonságai:

  • Méret: 13,2 x 7,8 cm
  • Anyag: acél tű- és reszelőrész és műanyag fogórészek

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött