Csepegésmentes festőhenger festékadagoló tartállyal

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:4.890Ft5.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
19% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
5.990 Ft
19%
1.100 Ft

Csepegésmentes festőhenger legfontosabb tudnivalók

Már régóta tervezed a szoba kifestését? Csak ne járna annyi pakolással és takarítással?

Akkor a csepegésmentes festőhenger a segítségedre lesz! Speciális kialakításának köszönhetően csak annyi festéket adagol, amit még éppen képes felvenni, így elkerülhető vele a fölösleges csöpögés. Szerencsére itt még nem álltak meg a fejlesztők, ugyanis a termékben található egy festék tároló tartály is. Így nem kell állandóan a festéket vödörért lenyúlni.


Fess úgy mint a profik ezzel a Csepegésmentes festőhenger festékadagoló tartállyal!

Hasznos infók:


Fesd csíkmentesre a falak ezzel a Tuti Termékkel pillanatok alatt. Tartályába viszonylag nagy mennyiségű festékanyagok is beletölthetsz. Festés közben a henger folyamatosan és egyenletesen viszi majd fel a festéket a falra. Mindezt anélkül, hogy összecsepegtetnéd vele a padlót vagy bármilyen más bútorzatot. Speciális kialakításának köszönhetően bármilyen falra festhetsz vele, függetlenül attól, hogy a felülete milyen. Használat után érdemes a csap alá tartani a hengert, így könnyedén kimoshatod belőle a festékanyagot.


Szett tartalma:

  • Keskeny festőhenger
  • Festőhenger
  • Mérőedény
  • Lehúzó edény
  • Sarok festék

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött