CAN OBD kézi autódiagnosztika

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:15.890Ft21.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
28% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
21.990 Ft
28%
6.100 Ft

kézi autódiagnosztika legfontosabb tudnivalók

Ugye Te sem szeretnéd állandóan szervizbe hordani az autódat? Rengeteg ideig kell nélkülöznöd a kocsid, ráadásul sok pénzbe is kerül.

Olvasd és iktasd ki a hibakódot gyorsan, egyszerűen, otthon, időt és pénzt spórolva! Ezzel az eszközzel elfelejtheted a szervizben való várakozást, és nem kell több ezer forintot ott hagynod egy kis bugyuta hibakód miatt.

A CAN OBD kézi autódiagnosztika segítségével nem kell többé ilyen gondok miatt aggódnod!

Hasznos infók:

A műszer nem csak hibakód olvasásra használható, hanem élő adatok olvasására is, legyen az fordulatszám, beszívott levegő mennyiség, szívócső nyomás, stb... A műszer univerzális, így működik minden autó típussal. Benzines autóknál 1996-os évjárattól, diesel autóknál 2002-es évjárattól napjainkig használható. A készülék teljesen magyar nyelvű, igy használata nagyon egyszerű. Az összes szabványos OBD2 protokollt ismeri, köztük: CAN - BUS , ISO , PWM , VPWM, KWP2000. Amerikai , Európai , Japán , Ázsiai típusokhoz is használható az interfész! Elemre nem lesz szükséged, a kábel segítségével energiával ellátott. Egyéb eszközökre sem lesz szükséged, sem laptopra, sem bármi másra!


Tulajdonságai:

  • Hibakódok olvasása - törlése
  • Folyamatos DTC hibakód szkennelés
  • Érzékelő adatok valós idejű kijelzése, pl.: ford.szám,sebesség,lambda,vízhőfok,beszívott levegő mennyiség,szívócső nyomás stb...
  • Readiness kódok
  • Freeze Frame adatok
  • Kikapcsolja a "Check Engine" motorhiba jelző lámpát
  • Egyedülálló egység, nincs szükség laptopra vagy egyéb eszközre
  • Nincs szükség elemre, a kábelen keresztül táplálja magát
  • Alvázszám kiolvasás

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

ingyenes (2-5 munkanap)