Állatszőrtelenítő kesztyű

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.890Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
37% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.990 Ft
37%
1.100 Ft

Állatszőrtelenítő kesztyű legfontosabb tudnivalók

Szeretett háziállataink bundájának az ápolására senki sem mondaná, hogy a nap fénypontja. De sajnos mégis el kell végeznünk, ha el akarjuk kerülni, hogy lépten-nyomon elhullajtott szőrszálakkal találkozzunk a lakás minden zugában. 

A tavasz beköszöntével a kis bundás barátaink vedlése teljesen természetes folyamat. Viszont, ha elkerülnénk a hosszadalmas sepregetést, akkor ajánlatos hetente legalább egyszer kifésülni a bundájukat. Ezzel a saját dolgunkat könnyebbíthetjük meg. Legnagyobb hátránya a fésűnek, hogy kis kedvencünk számára sem a legkényelmesebb megoldás, hiszen általában húzza a szőrüket.

Erre találták ki az állatszőrtelenítő kesztyűt, hiszen segítségével gyengéden, fájdalommentesen távolíthatjuk el róluk a felesleges szőrt!

Hasznos infók:

Az állatszőrtelenítő kesztyűt úgy alakították ki, hogy a hosszú szőrű háziállatokkal is megbirkózzon. A tenyér részen sűrűn elhelyezkedő apró sörték fájdalommentesen távolítják el a kihullott szőrszálakat. Egyszerűen simogató mozdulatokat kell végezzünk, amelyek természetesen kis kedvenceink számára is sokkal elviselhetőbbek. Miután végeztünk a kesztyű könnyen tisztítható, akár egy mozdulattal eltávolíthatjuk róla az elhalt szőrszálakat.

Az Állatszőrtelenítő kesztyű tulajdonságai:
  • Anyaga: poliészter, gumi
  • Masszírozó hatás
  • Tépőzáras, gumírozott csuklórész
  • Könnyen tisztítható

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött

Videó