Segítsd 500 forinttal a Hiszek Benned Alapítvány működését és a fogyatékkal élőket!

Hiszek Benned Alapítvány | Budapest, XIX. ker.

Szívesen segíted embertársaidat, különösen a fogyatékkal élőket?

Ajánljuk figyelmedbe a Hiszek Benned Alapítványt, mely fogyatékkal élők gondozását végző intézmények segítését tűzte ki célul, és ehhez vár további támogatásokat.

Az alapítvány közhasznú egyesület és számos iskola és intézmény gyermekein segített már, amit a jövőben is szeretne töretlenül folytatni!

Most te is segítheted céljuk elérését egy (vagy akár több) mindössze 500 Ft-os jótékonysági kupon megvásárlásával, mely ellenértéke 100%-ban továbbításra kerül a Hiszek Benned Alapítvány felé.

Ár:500Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
Jótékonysági ajánlatra DD kredit nem használható fel és vásárlási kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Támogatói jegy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

500 Ft támogatás a Hiszek Benned Alapítvány javára.

A 2015 óta működő alapítvány célja a fogyatékkal élők segítését végző intézmények, kórházak, otthonok támogatása, mint pl.:

  • Gyengénlátók Iskolája
  • Pétervásárhelyi Ifjúsági Gyermekotthon
  • Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon
  • Péterfy Sándor utcai Kórház koraszülött csecsemő részlege
  • Gyengénlátók általános iskolája, egységes gyógypedagógiai módszertani intézménye és kollégiuma

A DiamondDeal a teljes befolyó összeget az alapítványnak utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le.

Köszönjük, hogy támogatod az alapítvány munkáját!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

  • A támogatói kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni.
  • Adományod révén a fogyatékkal élő emberek életminőségén javíthatsz.
  • A kupont nem szükséges kinyomtatni, hiszen ez adomány. Beváltása sem szükséges, a vásárlást követően automatikusan könyvelődik.
  • Kredit nem használható fel a jótékonysági kupon megvásárlására.
  • A kupon ára 500 Ft, de ha szeretnéd nagyobb összeggel támogatni az alapítvány munkáját, korlátlan számban vásárolhatsz kupont.

További információk

  • Nagyon örülünk a segítő szándéknak, de a Megveszem gombra való kattintás nem elegendő ahhoz, hogy segíts. A fogyatékkal élő embereknek akkor segíthetsz, ha bankkártyával vagy a további választható fizetési módok egyikével ki is fizeted az összeget.
  • A vásárlással közvetetten Te is javíthatsz a fogyatékkal élők segítését vállaló intézmények működési feltételein, ezáltal a fogyatékkal élők életminőségén is, amivel növelhetők esélyeik munkavállalás, általános társadalmi befogadás során.
  • A befolyt összegből több intézmény, szervezet munkáját is segíthetik.

Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Szolgáltatás helye
1192, Budapest, Dobó Katica utca 53. fsz. 1

Támogatói jegy kuponunk leírása

Támogasd a fogyatékkal élőket segítők munkáját!

Akiben egész kicsi jóindulat is van, alapvető emberi kötelességének érzi az elesettek, a rászorulók segítését bármilyen eszközzel. Szerencsére ma már több tucatnyi szervezet van, amely nem anyagiakkal, hanem szakértő segédkezet nyújtva tudja orvosolni, enyhíteni a fogyatékkal élők nehézségeit, ám ezen szervezetek sem működhetnek a rendelkezésre álló anyagi javak nélkül.

Ezzel a jótékonysági, támogatói kuponnal egy olyan alapítvány munkáját segítheted, mely a fogyatékkal élők gondozását végző kórházak, otthonok és más intézmények támogatását végzi minden rendelkezésére álló eszközzel. Bemutatjuk neked a Hiszek Benned Alapítványt!

A Hiszek Benned Alapítvány

Az Alapítvány ötlete egy 2015-ös gyermeknapi rendezvényen szökkent szárba, mikor a fellépők közreműködésével akkora mennyiségű adomány gyűlt össze, hogy több intézmény munkáját is segíteni tudták abból. Ez a rendezvény már akkor a Hiszek Benned fantázianevet viselte, így kézenfekvő volt, hogy a sikeres rendezvényeket követően létrejövő alapítvány is ezt a nevet fogja viselni.

Már az elnök Szabó Szabolcs Achilles (avagy Szabyest) és az alapító Patocska Olivér (ex-By The Way) közös munkájából létrejött rendezvények is igyekeztek örömet szerezni olyan családok és gyermekek számára, akik nem tehették meg, hogy koncertekre vagy más kulturális eseményekre járjanak. Végül ezekből, a jótékonykodó látogatókat a rászoruló családokkal összehozó rendezvényekből alakult ki végül a mai alapítvány.

Az elnök és az alapító igyekeznek hírnevüket, arcukat és munkásságukat is a jó ügy érdekébe állítani, de mivel ők is, és mi is úgy gondoljuk, hogy a segítségből sosem elég, együttesen várjuk a további támogatásokat is.

Többek között 2021. novemberében a Péterfy Sándor utcai Kórház koraszülött csecsemő részlegének már átadnak párásító+lélegeztető rendszereket, amely óriási előrelépés volt a kórház számára.

A Gyengénlátók általános iskolája, egységes gyógypedagógiai módszertani intézménye és kollégium számára elindították a robotikával történő foglalkozásokat, amihez jelenleg is új eszközök beszerzésén dolgoznak.

Az Alapítvány célja

A beteg és nehéz sorsú gyermekek játékokkal, ruhával, élelmiszerrel, különböző kulturális és szórakoztató programokkal való segítése.

Az Alapítvány igyekszik támogatást nyújtani minden olyan tevékenység vagy szervezet részére, mely az Alapítvány fentebbi céljának eléréséhez jelentős, széles körben hasznosítható eredményt ígér.

És ebben most te is segíthetsz, akár egyetlen kávé árával is, vásárolj egy vagy akár több jótékonysági kupont a DiamondDeal oldalán, és az így befolyó összeget 100%-ban az alapítvány rendelkezésére bocsátjuk!

Ha úgy gondolod, 500 forintnál többel is tudsz segíteni

Az oldalunkon megvásárolható akár egy, akár több db 500 forintos kuponon kívül más úton is támogathatod az Alapítvány által felkarolt ügyet. Mondd el minél több embernek, hogy létezik ilyen alapítvány, hogy minél több emberhez jusson el a fogyatékkal élők problémája.

SEGÍTSD A FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐK SEGÍTÉSÉT VÁLLALÓ INTÉZMÉNYEKET,
HOGY JOBB KÖRÜLMÉNYEKET TEREMTHESSENEK A FOGYATÉKKAL ÉLŐ GONDOZOTTAIK SZÁMÁRA!

Adóbevalláskor, a Hiszek Bennes Közhasznú Alapitványnak is felajánlhatják az adó 1%-át.


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu