Támogasd 500 forinttal a KézenFogva Alapítvány működését!

Minden huszadik embertársunk fogyatékossággal él, és szükségük van segítségre, hogy teljes életet élhessenek.

Életminőségük alakulása a magyar társadalom érettségének is tükörképe. A társadalom attól lesz egész, ha megtanuljuk elfogadni és megbecsülni az egyéni különbségeket, és azon dolgozunk, hogy a fogyatékossággal élők is beilleszkedhessenek minden téren.

Ezen a területen igyekszik pozitív változást előidézni a KézenFogva Alapítvány, és most Te is támogathatod őket ezzel a kuponnal! Segítsünk együtt a fogyatékkal élőknek, hogy ők is teljes életet élhessenek!

Ár:500Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
Jótékonysági ajánlatra DD kredit nem használható fel és vásárlási kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Támogatói jegy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

500 Ft támogatás a KézenFogva Alapítvány javára.

Az alapítvány célja a fogyatékkal élő emberek helyzetének javítása. Programjai, mint például családsegítés, munkára való esélyteremtés, az ország minden szegletébe elérnek, lebontva a társadalmi akadályokat.

Foglalkoznak szociális és gyermekvédelmi intézményekben élő emberek helyzetével, kiváltásuk támogatásával, családhoz segítésével, szociális szolgáltatások szervezésével, kutatásokkal.

Képzéseket szerveznek értelmi és halmozottan fogyatékos emberek számára, valamint állami, egyházi, alapítványi intézményekben tevékenykedő szakembereknek (pl: óvónők, orvosok, szociális munkások, rendőrök, zenepedagógusok, stb.)

A DiamondDeal a teljes befolyó összeget az alapítványnak utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le.

Köszönjük, hogy támogatod az alapítvány munkáját!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

  • A támogatói kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni.
  • Adományod révén a fogyatékos emberek életminőségén javíthatsz.
  • A kupont nem szükséges kinyomtatni, hiszen ez adomány. Beváltása sem szükséges, a vásárlást követően automatikusan könyvelődik.
  • Kredit nem használható fel a jótékonysági kupon megvásárlására.
  • A kupon ára 500 Ft, de ha szeretnéd nagyobb összeggel támogatni az alapítvány munkáját, korlátlan számban vásárolhatsz kupont.

További információk

  • Nagyon örülünk a segítő szándéknak, de a Megveszem gombra való kattintás nem elegendő ahhoz, hogy segíts. A fogyatékkal élő embereknek akkor segíthetsz, ha bankkártyával vagy a további választható fizetési módok egyikével ki is fizeted az összeget.
  • A vásárlással közvetetten Te is javíthatsz az értelmi és halmozottan fogyatékos emberek életminőségén, mellyel például növelhetők esélyeik munkavállalás, általános társadalmi befogadás során.
  • A befolyt összegből képesek lesznek megszervezni szabadidős önkéntes programokat, melyek az alapítvány működése céljából elengedhetetlenek.

Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Videó

Támogatói jegy kuponunk leírása

Támogasd te is a fogyatékkal élőket!

Magyarországon minden huszadik ember él mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy kommunikációs akadályokkal, ami jelentős kihívások elé állítja őket a mindennapokban. Ezek az akadályok nehezek, de nem leküzdhetetlenek. Rajtunk is múlik, hogy felülkerekednek-e rajtuk.

Sajnos a fogyatékos emberek számára nem a személyes adottságaik leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást. A többségi társadalom előítéletei, közönye vagy éppen tudatlansága talán még nagyobb akadályként tornyosulnak a kiteljesedésük előtt. Éppen ezért a személyes segítségnyújtáson túl a társadalmi korlátok leomlásáért is küzd a KézenFogva Alapítvány.

Az Alapítványról

A KézenFogva Alapítvány 1993 óta dolgozik egy befogadó társadalomért, melyben a fogyatékos emberek képesek méltósággal élni mindennapjaikat, átléphessék személyes akadályaikat, méltó életet élhessenek.

Életük minden fázisában támaszt nyújtanak. Segítenek a tanulásukban, egészségügyi ellátásukban, a munkahely keresésben vagy éppen jogi kérdésekben. Semmilyen adottság vagy körülmény nem lehet akadálya, hogy szerető család vegye őket körül, önállóan közlekedhessenek, állandó munkahelyük vagy éppen saját otthonuk legyen.

Tevékenységük nem csak a fogyatékos egyént érik el. Támogatják családjaikat is és feladatuknak tartják a velük foglalkozó szakemberek, az ellátásukban részt vevő szervezetek fejlesztését is. Ezzel megelőzve a családok széthullását, az anyagi kilátástalanságot, és társadalmi elszigetelődésüket.

Célok

  • a családok támogatása szolgáltatásokkal, információval, terápiás jellegű beavatkozásokkal, otthoni felügyeletet modellező programok vezetésével.
  • Célunk, hogy ügyfeleink értékteremtő munkáját elismerjék, segély helyett saját jövedelemből éljenek, a munkáltatók pedig értékes, megbízható, lojális munkaerőhöz jussanak.
  • Cél a hazai szolgáltatórendszert új módszerekkel, tananyagokkal és tapasztalatcserével támogatni.

Olyan hiánypótló programok működését segítheted, mint:

  • az eddig 20 ezer iskolás gyereket nyitottságra tanító KézenFogva Kamion,
  • az évente 500 családnak szakszerű gyermekfelügyeletet biztosító Fecske Szolgálat,
  • az oktatási rendszer, az egészségügy és a családjog útvesztőiben bajba jutottaknak, segítséget adó KézenFogva Jogsegélyszolgálat,
  • a megváltozott munkaképességű embereknek segítő Dolgoz6ok Program,
  • a szülőknek támaszt nyújtó Családterápiás programsorozat,
  • az óvodások szemléletét formáló Közös a Napunk, vagy a fogyatékos gyermekek családban nevelését lehetővé tevő Otthont mindenkinek program.

Ha úgy gondolod, 500 Ft-nál többel is tudsz segíteni

Az oldalunkon megvásárolható akár egy, akár több db 500 Ft-os kuponon kívül más úton is támogathatod az Alapítvány által felkarolt ügyet. Mondd el minél több embernek, hogy létezik ilyen alapítvány, hogy minél több emberhez jusson el a fogyatékkal élők problémája.

SEGÍTSD A FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ EMBEREKET,
HISZEN ŐK IS MEGÉRDEMLIK, HOGY MINÉL TELJESEBB ÉLETET ÉLHESSENEK!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu